Årsmøtemiddag

Årsmøte med påfølgende middag tirsdag 13. februar 2024 kl. 18:00

Årsmøtet starter i Store Møtesal kl. 18:00 presis. Last ned saksdokumentene, som du finner til høyre på siden.

Årsmøtet avsluttes ca. kl. 18:45.

Etterpå inviterer DNVs Pensjonistforening deg og din ektefelle/samboer/partner/ledsager til årsmøtemiddag i kantinen Veritas I, 2. etasje, tirsdag 13. februar 2024 kl. 19:00.

Vi møtes utenfor Store Møtesal til en liten aperitif.

Meld deg på til middagen her: Påmelding

Meny vil være og inkluderer 3 glass vin:

Forrett:
3 forskjellige typer hjemmelaget gravlaks på rugbrød, rødbeter, fennikel og honningsennep
Vin: Gmeinbock Grüner Veltliner Muschelkalk (hvit)

Hovedrett:
Biff av indrefilet med champignon, karamelliserte gulrøtter, sellerirotpure og rødvinssaus
Vin: Altugnac Les Turitelles Origines (rød)

Dessert:
Hjemmelaget Petit Four

Etter middagen blir det kaffe, kaker og avėc

Arrangementet avsluttes kl. 23:00.

Egenandelen for middagen er bare kr. 700,- pr. person, og betaling skjer samtidig med påmelding til DNVs Pensjonistforenings
kontonr. 7133 63 00716.

Bindende påmelding til middagen må være mottatt senest 5. februar 2024.
Vennligst meld dere på online.

Medlemmer som møter på årsmøtet uten å være påmeldt til middagen, kan ikke regne med å få delta i denne.

Hvis du/dere, etter påmeldingen, ønsker å melde avbud, kan dette gjøres pr. telefon til Leif Nesheim (mobil 913 76 351) eller mail: mail@dnvspensjonistforening.no) innen 5. februar uten å måtte betale for middagen.

Fristen for påmelding er passert