Høstenss Program 2019

HØSTENS PROGRAM 2019

For høsten 2019 har vi satt sammen et program som vi håper og tror at medlemmene finner interessant og vil delta på. Vi ønsker dere vel møtt!

Nærmere beskjed vil bli sendt ut pr. e-mail til alle som er oppført med e-mail-adresse. De som mottar dette programmet pr. brev har ikke registrert e-mail-adresse hos oss og oppfordres til å sende inn denne da det letter arbeidet og sparer oss for utgifter.

Onsdag 4. til torsdag 5. september: Tur på Telemarkskanalen og Dalen hotell

Påmeldingsfristen er gått ut. 52 personer er påmeldt og kan se frem imot en reise gjennom Telemark til Dalen Hotell og etterpåfølgende tur på Telemarkskanalen.

Vi har to meget gode foredrag, en "konsert" og julelunsj på programmet.

Ledsagere er selvsagt også hjertelig velkomne. Etter foredragene er det lunsj i kantinen. Konserten og foredragsmøtene er gratis og påmelding er ikke nødvendig. Det er bare å møte opp.

Tirsdag 10. desember kl. 13.00: Juletreff

Vi møtes i lobbyen foran Store Møtesal.
Denne dagen blir det julelunsj i tradisjonell stil med kunstnerisk innslag fra DNV GLs barnehage.

Vi ønsker dere alle vel møtt!