Høstenss Program 2018

HØSTENS PROGRAM 2018

For høsten 2018 har vi satt sammen et program som vi håper og tror at medlemmene finner interessant og vil delta på. Vi ønsker dere vel møtt!

Nærmere beskjed vil bli sendt ut pr. e-mail til alle som er oppført med e-mail-adresse. De som mottar dette programmet pr. brev har ikke registrert e-mail-adresse hos oss og oppfordres til å sende inn denne da det letter arbeidet og sparer oss for utgifter.

Søndag 9. til torsdag 13. september : Tur til Bordeaux - Saint Emilion - Arcachon - Cognac

Påmeldingsfristen er gått ut. 45 personer er påmeldt og kan se frem imot en reise i vinmarkenes og den godes mat tegn.

Vi har to meget gode foredrag, en "konsert" og julelunsj på programmet.

Ledsagere er selvsagt også hjertelig velkomne. Etter foredragene er det lunsj i kantinen. Disse foredragsmøtene er gratis og påmelding er ikke nødvendig. Det er bare å møte opp.

Tirsdag 11. desember kl. 13.00: Juletreff

Vi møtes i lobbyen foran Store Møtesal. Denne dagen blir det julelunsj i tradisjonell stil med kunstnerisk innslag og med god julemat.

Vi ønsker dere alle vel møtt!